Turneul Area-Games a luat sfârșit!

by

Turneul Area-Games a luat sfârșit, iar după cum ne așteptam, a fost un succes! Aveți aici lista câștigătorilor.

Comunitatea „AREA-GAMES” a fost înființată pe data de 30.06.2016, cu intenția de a se axa pe competițiile dedicate jocului „Counter-Strike 1.6”, fiind printre singurele rămase în acest domeniu. De aproximativ trei luni, ownerii au început să își indrepte atenția către „League of Legends”, observând că este un joc care a captat atenția majoritatea tinerilor din zilele de azi

Turneul a început la ora 11 dimineața și s-a desfășurat online cu 20 de echipe. La ora 19:00 evenimentul a luat sfârșit, toate meciurile jucându-se într-o singură zi cu pauze 30-40 de minute, pentru relaxarea jucătorilor.

“Din păcate turneul a fost unul online neavând posibilitatea pentru moment să adunăm toate echipele la un loc, însă pe viitor acest lucru nu va mai fi un impediment. Turneul a început la ora 11:00 dimineața, dar am fost nevoiți să chemăm echipele de la ora 09:00 pentru a vedea cine se va prezenta și cine nu. La început am fost dezamăgiți de numărul relativ mic strâns, însă începând cu ora 10:30 au început să vină și restul, iar dintr-un număr de 32 de echipe, 20 au fost prezente! Se prea poate ca doar aceste 20 de echipe să fi respectat cerințele impuse de către noi” – Sebastian, organizator.

În spatele turneului s-au aflat 3 organizatori: Sebastian C. și Ana S. fiind organizatorii principali, iar al nostru Banhammer, Iulian Boicu, oferind sprjinul necesar ca acest turneu să se desfășoare impecabil.

Organizatorii spun că rezultate turneului i-au motivat să continue în acest domeniu și să se dezvolte din ce în ce mai mult, motiv pentru care suntem siguri că în viitorul apropiat vom vedea multă activitate din partea lor!