Turneu 1v1

by

Hello! Inauguram platforma LeagueAssault organizand primul turneu de League of Legends, unde aveti sansa de a castiga o cana termosensibila (isi schimba culoarea in functie de temperatura) personalizata cu campionul vostru preferat!
Informatii despre turneu aici.

League Assault este o platforma dedicata concursurilor ESports, ideea platformei este sa asigure oricarui participant o sansa mare de castig. Site-ul se afla in stare beta si pentru inceput echipa LeagueAssault s-a hotarat sa organizeze un turneu, in timp ce ne vom ocupa de partea tehnica a platformei.

Platforma va avea la baza 3 modalitati de joc :
-Turneu
-Liga
-Quick  battle

Turneele vor fi standard, bracket, limita de participanti, premiul locu 1, 2 si 3
“Liga” consta in repartizarea in ligi si divizii a playerilor ce se inscriu in joc (jocul ales), o liga va avea 18 de locuri de ocupat, dupa terminarea unui sezon (1 sezon = x timp) ocupantii primelor 3 pozitii trec in liga urmatoare iar ocupantii ultimelor 3 locuri trec in liga anterioara, sistemul fiind identic cu cel de la fotbal restul participantilor la liga raman pe loc, ocupantii primelor 3 locuri la sfarsitul fiecarui sezon vor primi un premiu in functie de liga in care se afla.
Quick battle este un mod prin care jucatorii isi vor cauta un adversar, castigul si setarile de joc vor fi prestabilite, sistemul va rula pe principiul totul sau nimic.
Pentru a juca intr-un turneu/liga/ Quick battle jucatorii vor fi nevoiti sa introduca o suma de bani in contul propriu sau al echipei, banii transferati vor fi automat transformati in LC-uri (Monezi de joc), care vor fi utilizati pentru inscriere in oricare din modurile de joc existente. Exista, de asemenea, si turnee free, in care oricine se poate inscrie si castiga diferite premii in bani.
Premiile vor fi in monezi de joc, monezi care cumulate vor putea fi transformate in bani (dupa o anumita limita).
Echipa LA va dezvolta un sistem de experienta, pentru a da sanse egale tuturor jucatorilor.