Schimbări pentru Gragas?

by

   Gragas este unul dintre cei mai dominanți jungleri din Legue of Legends, dar în curând ar putea avea un core combo scos din kit-ul său.

  Ca mulți alți campioni din Ligă, Gragas își poate folosi flash-ul în timpul E-ului, Body Slam, pentru a crea un combo puternic. Prin Body Slamming și Flash spre un inamic, Gragas reușește să parcurgă o distanță mult prea mare, iar la cât de puternic este Gragas în meta-ul actual, jucătorii din Ligă sunt probabil conștienți de combo, fie pentru că îl folosesc ei înșiși, fie pentru că au căzut victime, dar acest lucru s-ar putea să nu mai fie pentru mult timp. 

  “Cred că vom dori să ne uităm la hitbox-ul lui Gragas și eventual, la abilitatea lui de a utiliza Flash-E”, a declarat Riot Meddler într-un răspuns la un comentariu cu privire la postul recent al Gameplay Thoughts. “Au pus o mulțime de putere/focus asupra puterii sale de inițiere. Ar fi putut face acest lucru în ultimele două patch-uri, dar aceasta este o schimbare care trebuia să aștepte pană după patch-urile Worlds.”a răspuns Meddler pentru a compara cantitatea de muncă pe care credeau că Gragas trebuie să o schimbe și pe care Rek’Sai a primit-o în ultimele sale schimbări.

  Impreună cu eliminarea potentială a combo-ului, o altă parte importantă a lui Body Slam de la Gragas, care ar putea primi schimbări, este hitbox-ul. Abilitatea a fost criticată de jucători de ceva timp, datorită hitbox-ului său care pare să se extindă dincolo de modelul lui Gragas, atât pe lateral, cât și în fața lui.
  Dacă Gragas o să primească schimbări pe abiltatea Body Slam, probabil o să primească ceva în schimb pentru a compensa nerf-ul, dar așa cum a zis și Meddler, schimbări precum acestea probabil nu vor veni pană după Worlds.