Samsung Galaxy şi SK Telecom T1 au trecut mai departe

by

Salut, dragi invocatori. Cu toţii suntem entuziasmaţi de Mondiale, mai ales acum, cu Sferturile de Finală aici.

Ieri, Samsung Galaxy a uimit pe toată lumea când i-au învins pe cei de la Longzhu Gaming 3 meciuri consecutiv.  A fost puţin dezamăgitor pentru fanii Longzhu, aceştia având aşteptări mari din partea lor, unii chiar sperând ca ei să fie campionii anul acesta. Se pare că lipsa experienţei pe o scena aşa de mare a fost un mare dezavantaj, Samsung Galaxy reuşind sa câştige 3 meciuri “clean”. 

Dacă vă interesează picks and bans, cât şi meciurile în sine, aici aveţi link-uri de la fiecare meci:

Primul meci:

Al doilea meci:

Al 3-lea meci:

Oare va reuşi SSG să meargă mai departe victorioasă sau se va întoarce acasă, mândrii totuşi de rezultatele avute? Ce părere aveţi?

 

Samsung Galaxy au reuşit să îi invingă pe cei de la Longzhu Gaming ieri, dar nu putem trece cu vedere peste ziua de azi. Meciurile dintre SK Telecom T1 şi Misfits Gaming au fost insane, cei de la Misfits au jucat excepţional în meciurile 2 şi 3, reuşind să îi învingă pe SKT. Cine ar fi crezut că o echipă Europeană care este pentru prima dată la Mondiale le-ar putea căuza atâtea probleme celei mai bune echipe? 

Primul meci a decurs aşa cum s-a aşteptat toată lumea, SKT i-au dominat pe MSF şi au terminat meciul relativ rapid. 

 

 

În schimb, în meciul al doilea a început nebunia. Ignar a ales Blitzcrank, uimind pe toată lumea. Felul în care l-a jucat a fost perfect, prinzând hook-uri după hook-uri. Madlife Ignar? SKT nu au mai avut ce să facă versus acel Blitzcrank, aşa că MSF au câştigat. “GG EZ”.

 

În meciul al 3-lea, Ignar ne-a făcut o altă surpriză. A ales Leona. Hm, Leona? Nu e aşa de wow. Intr-adevăr. Dar Leona cu fervor? Bot lane-ul de la MSF au dominat bot lane-ul de la SKT, prinzând avantaj imens când s-au bătut în acel 2v2 la lvl 1. Hans Sama ne-a arătat cum se joacă Tristana la Worlds :).

 

În meciul al 4-lea, SKT au pus mână pe Tristana, fortându-l pe HansSama să joace alt ADC. Pick-ul de Sivir părea în regulă, dar Ryze-ul lui Faker a fost prea mult pentru ei, aşa că SKT au profitat de greşelile făcute de MSF, într-un final câştigând meciul. 

 

Majoritatea şi-au pus speranţele în MSF după acele meciuri superbe şi toată lumea credea că ei vor câştiga. Şi au avut şi motive. În ultimul meci, totul părea foarte ok, aveau puţin avantaj şi meciul a decurs foarte bine pentru cei de la MSF. Până când au decis că 3 Infernal Drakes nu sunt de ajuns şi s-au gândit să facă Elder. Alegerea respectivă i-au costat meciul, SKT câştigând teamfight-ul şi, respectiv, tot meciul. 

A fost destul de unlucky pentru cei de la Misfits Gaming, dar pentru o echipă care este pentru prima oară la Worlds, s-au descurcat excepţional. Au toate motivele să meargă acasă fericiţi. Cine ştie, poate anul viitor vor reuşi să îi invingă pe cei de la SKT. 

În orice caz, au fost nişte meciuri amuzante şi destul de uimitoare, fun to watch. Mâine vor juca cei de la Fnatic vs Royal Never Give up. Cine credeţi că va câştiga? Lăsaţi în secţiunea de comentarii răspunsurile voastre şi vizionare plăcută ^^.