Royal Never Give Up și Team WE au trecut mai departe.

by

Salut, dragi invocatori. Săptămâna 1 din Sferturile de Finală a fost una interesantă, cu meciuri palpitante. Pe lângă meciurile dintre SSG vs LZ și SKT vs MSF, RNG și FNC ne-au arătat niște serii care merită sa fie văzute. 

În primul meci, începutul a fost în favoarea lui Fnatic, când Rekkles a luat first blood. Dar avantajul a scăzut când Mxlg l-a gankat pe Soaz și când RNG au luat prima turetă. RNG 1-0.

 

Vayne la Mondiale? Rekkles a surprins pe toată lumea cu pick-ul de Vayne, dar cine ne-a uimit cu adevărat a fost Caps care a protejat tureta 1v3, reușind să îl doboare și pe Mlxg. Frumos play, Caps! Din păcate, Mlxg a reușit să fure Baronul și cu tot avantajul pe care l-au avut Fnatic, nu au reușit să câștige. RNG 2-0.

 

În meciul al 3-lea, Soaz ne încântă cu Gnar-ul lui, reușind să scape cu viață dintr-un 4v1. A fost un meci strâns, Mlxg furând Baronul din nou, dar  Fnatic au reușit să câștige, într-un final. 2-1.

 

În al 4-lea meci, oboseala și stresul și-au spus cuvântul pentru Fnatic. RNG au câștigat seria, fiind un final trist pentru Fnatic, în special pentru Rekkles.

GG RNG. 3-1. Vor reuși RNG să treacă de SKT? 

 

Seriile dintre Team WE și Could 9 au fost foarte strânse, însă primul meci a fost destul de “easy” pentru Team WE.

 

În al doilea meci, C9 ne surprinde cu 2 pick-uri speciale, Singed top și Taric support. Dar nu s-a rezumat totul la asta, când Contractz a făcut First Blood pe mid, reușind să scape cu viață le-a sporit încrederea celor de la C9, reușind să câștige al doilea meci. 1-1.

 

Meciul al 3-lea a început cu bine pentru Team WE când Contractz a gankat topul, dar 957 a reușit să o întoarcă în favoarea lui, câștigând acel 1v2 viu și cu un kill la bord. Cu toate astea, Sneaky a reușit să facă double kill într-un 2v2 pe bot, reușind să câștige al 3-lea meci. 1-2.

 

 

Al 4-lea meci s-a rezumat la acel engage insane făcut de supportul de la WE. Rakan ftw? 2-2.

 

În meciul 5, avantajul din early a fost pentru C9, Jensen reușind să ia first blood. Dar când 957 s-a transformat în Mega Gnar și a reușit să rămână în viață, totul a mers prost pentru Cloud 9. Team WE au ieșit învingători. GG WE.

Team WE vor juca versus Samsung Galaxy, au vreo șansă să îi învingă pe coreeni sau vor pleca acasă? Ce credeți? Lăsați răspunsurile în comentarii și vizionare plăcută în continuare.