Tot ce trebuie să știți despre RIOT skins

by

   De la lansarea League of Legends au existat multe skin-uri ediție limitată lansate de Riot.  În această listă vom examina fiecare skin Riot și detaliile fiecăruia.

 ♥ RIOT GIRL TRISTANA

 

  Inițial lansat pe 15 decembrie 2009, este în prezent cel mai popular skin din joc datorită faptului că este gratuit. Pentru a avea acest skin pur și simplu urmați acest link.  Skin-ul o prezintă pe Tristana cu păr roz, armură de aur și un nou boomer. Spre deosebire de alte skin-uri, nu există particule noi, animații sau sunete, dar se pare că este gata să ajungă spre victorie.

 

 

♦ RIOT KAYLE

 

  În prezent, una dintre cele mai noi Riot skin-uri, acest skin a fost lansat pe 13 august 2014. Skinul prezintă noi actualizări ale modelului, cum ar fi schimbarea aripilor lui Kayle, în locul sabiei obișnuite, Kayle a primit un stick de șoc electric. Acest skin are și câteva animații noi, cum ar fi o animație complet nouă de rechemare în bază și de asemenea există și sunete noi de auto-atac. Acest skin este considerat cel mai bun dintre toate skin-urile Riot datorită atenției asupra detaliilor excepționale. 

 

♣ RIOT GRAVES

 

  Inițial lansat pe 16 august 2012, aceast skin Riot Graves a fost vândut în magazin după eliberarea sa pentru 975 RP (7,50 dolari), dar a fost eliminat de atunci. Skin-ul îl prezintă pe Graves cu un lansator de gaze lacrimogene. Acest skin vine și el, de asemenea, cu schimbări la nivelul abilităților și auto-atacului. Graves fiind gata de luptă cu acest skin sigur veți ajunge spre victorie pe câmpiile dreptăți. 

 

♠ RIOT BLITZCRANK

 

  Acest skin a fost lansat pe 22 august 2013 și a fost disponibil în magazin în timpul evenimentului PAX, a costat 975 RP (7.50 dolari), dar a fost eliminat și în prezent nu este disponibil. Acest skin îl prezintă pe Blitzcrank în versiunea de Robocop. Skinul avea schimbări la nivelul de recall cât și abilități. Riot Blitzcrank are încorporat și un sunet de sirenă de poliție.

 

 

◊ RIOT SINGED

  Acest skin rar Riot a fost intiat în Gamescom 2010 și alte evenimente precum PAX și E3. Skin-ul a fost o scurtă perioadă de timp în shop la prețul de 975 RP, care este în jur de 7,50 USD. Ultima dată când s-a întâmplat acest lucru a fost în 2011 la Pax Prime, făcându-l unul dintre cele mai rare skin-uri. Skin-ul în sine schimbă total aspectul campionului cât și abilitățile. Cu toate acestea, culoarea gazului rămâne aceași sub pretextul că Singed nu o să-și schimbe niciodată produsele chimice.

∴ RIOT NASUS

  Inițial prezentat la evenimentul Gamescon 2011 și procurat prin intermediul cartonașelor, Riot Nasus poate fi considerat și el unul dintre cele mai rare skin-uri. Skin-ul a fost disponibil în shop pentru o scurtă perioadă de timp în august 2012 pentru 975 RP. Skin-ul îl prezintă pe Nasus într-un echipament K-9, având schimbări la unele animații.