Regulament League of Legends Romania

1. Postarile in care va laudati cu scoruri vor fi sterse, la fel si cele in care dati vina pe echipe sau va plangeti de meciuri pierdute. Nu ne dorim sa se creeze spam si nu cred ca i-ar placea nimanui un grup care mai mult de jumatate este plin de astfel de postari.

2. Postarile “Not safe for work” sau postarile/mesajele de genul “Marlboro da 100 de pachete moca” , “Jack Daniel’s sarbatoreste 100 de ani” , “Click aici si afla cand vei muri” sunt interzise si vor fi sterse, iar membrul respectiv va primi kick.

3. Nu am vrea sa promovam nimic din ceea ce incalca termenii RIOT, asta inseamna ca nu incurajam postarile care vizeaza vanzarea sau schimbul de conturi, elo boosting, scripts sau exploits si account sharing-ul. Aceste postari vor fi sterse, iar daca incidentul se repeta, membrul sau membrii responsabili vor primi kick din grup.

4. Site-urile cu free RP sau free skins neautorizate de RIOT sunt un mare scam, prin urmare, astfel de postari vor fi sterse. Daca spam-ul se repeta, membrul respectiv va primi kick din grup.

5. Daca un membru al grupului este insultat in vreo discutie, este rugat sa semnaleze imediat unuia sau mai multor admini, dandu-i tag in discutia respective sau un mesaj privat cu link catre post. Vrem cu totii sa avem niste discutii civilizate si placute pentru toata lumea, iar nimanui nu ii place sa fie jignit. Admin-ul respectiv va lua atitudine in functie de gravitatea situatiei, prin avertismente si stergerea comentariilor sau chiar a postarii (unde este cazul).

6. Puteti sa faceti reclama la orice canal de YouTube sau pagina de Facebook (cosplay, hand-made goodies, informatii, etc.) atat timp cat au si o legatura cu League of Legends, chiar daca nu sunt exclusiv dedicate acestui joc. Ne dorim sa incurajam membrii care produc vreo forma de content online. Puteti cere parerea oricarui admin inainte de a posta daca nu sunteti siguri ca pagina/canalul/blogul etc. respecta minimul necesar de conditii.

7. Promovarea propriului stream este permisa, dar fara prea mult spam. Postati stream-ul o singura data pe zi si ii dati up de cate ori doriti. De asemenea, va trebui sa mentionati divizia si server-ul in cadrul postului.

8. Pentru postarile offtopic, se cere acordul unui admin inainte, iar la inceputulu postarii veti scrie “OFFTOPIC”. Ne dorim sa mentinem o oarecare ordine pe grup.

9. Pentru giveaway-uri sau competitii, de asemenea, este necesar acordul unui admin.

10. La mai mult de 2 kick-uri, veti primi ban.

Acestea sunt regulile grupului. Sunteti liber sa postati orice doriti, oricand, atata timp cat nu este mentionat aici. In cazul in care o postare v-a fost stearsa si nu va explicati de ce, puteti contacta orice admin, iar in scurt timp veti primi un raspuns. De asemnea, pentru orice intrebare, echipa de admini va sta la dispozitie. Have fun!

pp_cover