Noua hartă Arcade

by

  Pentru toți jucătorii de League of Legends, veți fi încântați să cunoașteți o nouă mapă Arcade Summoner’s Rift, care se îndreaptă către Liga Legendelor.

   Nu cu mult timp în urmă Arcade a dominat zona. Va exista întotdeauna un loc pentru acel sentiment nostalgic al jocurilor arcade clasice, jocul distractiv greu de reprodus. Pentru Summoners din League of Legends, visele tale o să devină realitate și depășesc cu mult campionii arcade care sunt deja în joc. Așa este, dezvoltatorii au anunțat că noua hartă Arcade Summoner a fost creată pentru a aduce astfel de sentimente nostalgice înapoi jucătorilor din întreaga lume. Această nouă hartă are toate turnurile noi, inhibitori, și da, chiar și minionii vor avea aspectul de arcade clasic. 

  Într-un articol scris de Tanner Dedmon pentru ComicBook.com, el a confirmat că noul Rift Arcade Summoner este în prezent testat în PBE și a primit deja recenzii. Aruncați o privire la videoclipul fantastic de mai jos care arată această nouă hartă în toată gloria sa prin canalul oficial YouTube al produselor SkinSpotlights:

  Inutil să spun că va fi atât de distractiv să jucați în această hartă cu prietenii și să vă bucurați de toate noile atracții, sunete și să priviți această nouă versiune a RiftuluiDe asemenea, trebuie remarcat faptul că nu va fi o setare obligatorie, deoarece va fi prima hartă care va oferi posibilitatea de a activa sau dezactiva funcțiile arcade prin Setări direct în client.

  În ansamblu, aceasta este doar una dintre multele moduri în care dezvoltatorii au dreptate atunci când vine vorba nu numai de a asculta comunitatea, ci și de a face niște schimbări amuzante ale Summoner’s Rift-ului obișnuit. Urmărește când această nouă hartă este live, deoarece ar putea fi mai devreme decât mai târziu, pe măsură ce vara progresează.