Noile Honor Capsules

by

   Noile Honor Capsules din League of Legends sunt ușor de câștigat pentru jucătorii prietenoși și pozitivi din parcursul meciurilor. În patch-ul 7.13 a fost introdus un nou sistem Honor din League of Legends. Acum, puteți câștiga un nou nivel de onoare, fragmente cheie și loading screen flairs, cu cât veți avea un impact pozitiv asupra unui meci chiar dacă câștigați sau pierdeți. În plus fată de toate acestea, noile Honor Capsules pot fi acum colectate.

 

 

   Puteți avea norocul de a câștiga  fragmente de cheie, champion shard și chiar skin-uri exclusive. În acest moment, Medieval Twitch și Gray Warwick sunt singurele skin-uri exclusive care sunt disponibile. În cazul în care aveți ambele skin-uri, veți obține în schimb champion shards. Oricum, aceste noi Honor Capsules vor avea ceva pentru toată lumea și vor atrage comunitatea pentru a-și juca rolurile și campionii la cel mai inalt nivel.

  Dacă câștigați oricare dintre skin-urile de mai sus, veți debloca și campionul respectiv, dacă nu este în colecția dvs.
   

  Numărul de victorii și numărul de meciuri jucate nu are nicio legătură cu honor lvl (evident, trebuie să jucați în continuare oarecum în mod regulat pentru a progresa). Acestea fiind spuse, nu există o cantitate de “honor-uri” prestabilite pe care trebuie să le primiți înainte. Deci nu există o modalitate reală de a “urmări” progresul dvs. Singura diferență este că primirea honor-urilor vă face să progresați (ușor) mai repede.

 

 

 

  În general, acesta este un pas mare în direcția cea bună pentru League of Legends. Nu numai că va ajuta comunitatea  de la scăderea jucătorilor toxici, ci îi va recompensa pe cei care au o atitudine bună față de jucători chiar dacă pierd.