Noile Emote-uri!

by

  Noile Emote-uri sunt pe cale să apăra în League of Legends, ele promit să aducă incredibile schimbări pe Summoner’s Rift.

 Cine nu iubește Emote-urile? Toți le folosim în mesaje text, Snapchat și multe alte rețele sociale. Acestea vor apareaa și în Liga Legendelor, chiar și Amumu plânge cu lacrimi de bucurie pentru ce o să urmeze. Programatorul Tim Teemo a confirmat că Emotes intră în League of Legends prin Nexus și nu ar fi putut veni la un moment mai bun. Nu este nici un secret faptul că franciza este din ce în ce mai mare, pe măsură ce jucătorii din întreaga lume intră în natura competitivă a jocului.

  Această schimbare va da jucătorilor o modalitate usoară de a se exprima în orice moment al jocului. Veți putea selecta pană la cinci Emote înainte de un meci și să le pregătiti să dați diferite expresii jocului în funcție de ceea ce se intamplă. Indiferent dacă vreți să vă arătați fericirea printr-un thumbs up datorită unui gank bun sau să vă arătați tristețea că ați pierdut un turn, aceasta este o modalitate extraordinară de a capta cu usurintă acele momente. 

 Prin aspectul ei și așa cum a confirmat Teemo în anunțul său, noile Emotes vor ieși pe la sfârșitul acestui an. Emotes va putea fi achiziționat direct prin intermediul magazinului din joc și va fi disponibil chiar și prin intermediul Loot-ului.

   În ansamblu, aceasta va fi o altă caracteristică extraordinară în League of Legends și una pe care îi va face pe Summoners încântați. Abia așteptăm să vedem ce o să iasă și sperăm că pe viitor vor apărea mai multe schimbări care ne vor face jocurile mai interesante!