New PROJECT Skins

by
  Câteva noi skin-uri PROJECT au fost anunțate în timpul finalei League of Legends într-un scurt video:

  Din păcate, conținutul teaser-ului PROJECT nu a dat prea multe informații despre noii destinatari ai uneia dintre cele mai impresionante linii de skin-uri din Ligă. Va trebui să ascultați și să urmăriti îndeaproape la previzualizarea de mai sus pentru a discerne orice informație, dar asta nu a împiedicat oamenii să speculeze cine vor fi următorii campioni PROJECT.

   Unele dintre cele mai comune sugestii pentru cine vor primi skin-urile sunt Jhin, Vayne și Vi. Când te uiți la teaser pentru prima dată, este greu să distingi campionii, dar cu puțină imaginație și puținele imagini date, gândul ne fuge la cei 3 campioni menționați. Fiecare dintre ei par să se potrivească cu efectele sonore care sunt distinct auzite în cadrul videoclipului, deși este posibil să nu le distingeți la început dacă nu sunteți prea familiarizat cu acei campioni. 

  Imaginile din teaser par să fie, de asemenea, în conformitate cu versiunile PROJECT ale campionilor menționați, cea mai notabilă asemănare fiind ceea ce aproape sigur pare a fi masca lui Jhin arătată la secunda 13 în videoclip. Dacă este adevărat, Jhin va primi cel de-al treilea skin în acest an destul de curând, campionul apărând pe Rift în februarie 2016.

  Teaserul se numește PROJECT:Hunter, de asemenea, așa că numele se potrivește și cu temele celor trei campioni. Vi vanează crima, Vayne vanează răul, iar Jhin este un ucigaș în serie, care vanează victimele de dragul artei sale, așa că se potrivesc puternic cu termentul “vanătorul“. De asemenea, a fost subliniat faptul că vocea sună oarecum că cea a lui Sivir, o idee care ar schimbă teoria de mai sus dacă este adevărată.

Data de 22 noiembrie apare la sfarsitul prezentarii, ceea ce speram ca este data exacta a aparitiei skin-urilor PROJECT.