MikeYeung, Zven si mithy se alătura echipei TSM!

by

MikeYeung, Zven si mithy se alătura echipei TSM! Aceștia îi inlocuiesc pe Svenskeren, Doublelift și Biofrost!

TSM a completat lista jucătorilor cu botlane-ul celor de la G2, format din Jesper ‘Zven’ Svenningsen și Alfonso ‘mithy’ Aguirre Rodriguez.

Înainte de a face public anunțul, cei de la TSM și-au luat rămas-bun de la ADCarry-ul Yiliang ‘Doublelift’ Peng, care s-a alăturat echipei odată cu Biofrost la începutul sezonului 5, dar renunță și la junglerul danez Svenskeren. La scurt timp după aceasta înștiințare, Team Liquid a confirmat venirea lui Doublelift în echipă însă, echipele în care vor juca Biofrost și Svenskeren nu au fost încă dezvăluite.

Zven & mithy este considerat cel mai bun duo din Europa, datorită obținerii numeroaselor realizări pe parcursul carierei, cum ar fi  câștigarea a 3 campionate EU LCS, cât și ajungerea în finala MSI-ului din 2017.

Vestea venirii celor 2 sosește la numai câteva ore după ce TSM a anunțat oficial înlocuirea lui Dennis ‘Svenskeren’ Johnsen cu Michael ‘MikeYeung’ Yeung, fostul jungler celor de la Phoenix1. MikeYeung a debutat în NA LCS anul trecut, în echipa Phoenix1. Este socotit drept cel mai agresiv jungler din toată competiția americană, jucând mai ales carry junglers. A câștigat titlul de cel mai bun nou-venit al sezonului.

În urmatorul sezon, jucatorii echipei TSM vor fi: Hauntzer, pe toplane, MikeYeung, în junglă, Bjergsen, pe midlane, Zven și mithy pe botlane.