Mecha Rengar skin

by
  Un skin nou este gata să apăra în seria Mecha din League of Legends, cu siguranță noul skin “Mecha Rengar” o să fie cel mai bun din întreaga gamă.

  Indiferent dacă îl iubești sau îl urăsti, Rengar este cu uşurinţă o forţă de luat în calcul de fiecare dată când se află pe Summoner’s Rift. Junglerul popular din League of Legends și-a făcut un nume de-a lungul anilor pentru că vânează campionii inamici. Acum, el poate ucide dușmanii în stilul Mecha.
  Noul skin Mecha Rengar este cu siguranță cel mai bun skin din serie, disponibil prin intermediul magazinului la 1350RP, merită fiecare RP datorită a tot ceea ce a adăugat campionului Rengar.


 Pe lângă noul skin, League of Legends a lansat, de asemenea, un nou pachet de chrome. Pentru 1110 RP, puteți avea diferite culori ale skin-ului Mecha Rengar: galben, gri, violet, alb/roșu, galben/negru și chiar roșu. Dacă nu-l dețineți pe Rengar, puteți obține întregul set, inclusiv campionul, cu 3340 RP.

  Per ansamblu, aceasta ar putea deveni una dintre cele mai bune skin-uri noi ale anului făcute de dezvoltatori și va fi mai mult decât probabil printre cele mai populare achiziții.