Mari schimbări apar la Yasuo pe PBE

by

 

  În prezent, pe PBE, Yasuo are planificate mari schimbări pentru kit-ul său, pentru al face mai echilibrat în League of Legends.

  Indiferent dacă îl iubești sau îl urăsti, Yasuo este unul dintre cei mai populari campioni din League of Legends. Este genul de campion care ori îți cară meciul, ori îl pierde în cel mai crucial mod. Dezvoltatorii au realizat că acest lucru se datorează în mare parte modului în care functionează kit-ul său. Dacă anumite abilităti s-ar schimbă în favoarea luptei împotrivă unui anumit tip de campion, Yasuo ar putea să nu mai fie banat atât de mult, deoarece este prea imprevizibil. Pentru a combate acest lucru, s-au lansat câteva mari schimbări pe Yasuo în PBE, dezvoltatorii doresc să vadă cum se descurcă în mod principal pe Mid. Într-un articol scris de Tanner Dedmon de la ComicBook.com, el a confirmat noile modificări care sunt testate acum.

  În mod special, acesta o să fie un campion de Mid și nu o să mai bată așa ușor campionii melee/tanky din League of Legends. Aceste schimbări îl vor muta mai mult decât probabil din banda superioară și îl vor face să se concentreze mai mult asupra rolului său specific din Summoner’s Rift. Este greu de descris cum o să fie dacă aceste schimbări vor deveni live, dar în mare parte aceste actualizări îl vor balansa cu siguranță. 

  Cu toate acestea, fiți atenți la aceste noi schimbări posibile ale lui Yasuo, deoarece o să apăra live în patch-ul 7.17 sau 7.18. Totul depinde de dezvoltatori și de reacțiile acestora.