Mai mult decât un joc?

by

  League of Legends nu este doar un joc. Într-o lume în care oamenii sugerează că jocurile video contribuie la violență, ruinează vieți cu dependență și chiar ucid oameni, poate părea o opinie nepopulară care sugerează că jocurile video vă fac o persoană mai bună. Cresterea in aceasta lume moderna poate fi foarte dificila. Tehnologia este atât de avansată încât părinții nu sunt siguri de ce fac copiii lor, școlile exercită mai multă presiune asupra educației decât oricând, locurile de muncă sunt rare și greu de găsit, iar ratele de divorț sunt mai mari decât oricând. Acest lucru face foarte dificilă găsirea timpului pentru a învăța abilități valoroase de viață.  Iată 6 abilități pe care le poți învăța în League of Legends (sau alte jocuri video): 

  • TEAMWORK AND LEADERSHIP

      Există două tipuri de persoane în educație, cei care iubesc să lucreze într-un grup și cei care nu. În zilele noastre munca în echipă este cea mai căutată, iar League of Legends ne învăța cel mai bine cum să facem asta. Într-o lume ideală fiecare echipă are oameni experți pe rolurile lor, dar din păcate există unele excepții. Lucrul în echipă vizează asigurarea faptului că persoana care nu se află pe rolul ei este la fel de confortabilă, fără a o supraîncărca sau a avea prea mari așteptări din partea ei. Un lider bun va asigura că toți membrii echipei sunt fericiți și pot lucra împreună pentru a depăși toate problemele cu care se confruntă și pentru a atinge scopul final. Singura diferentă dintre League of Legends și locul de muncă când vine vorba de lucrul în echipă? În lumea reală nu poți ucide concurența

 

  • PROBLEM SOLVING

     

  Nu vei trece prin viața ta adultă fără să fii în dificultate aproape zilnic. Poate că un obiectiv a fost furat sau un om s-a dus afk, aceste probleme din Ligă pot fi ușor transpuse în lumea reală. Lucrezi la un proiect de echipă la lucru când unul dintre angajații tăi se    imbolnăveste, termenul tău limită nu va fi mutat doar pentru că nu mai ai un om. Toyota utilizează o tehnică pentru probleme care este  cunoscută sub numele de 5 whys. Ideea este că trebuie să întrebi “de ce” că să găsiti cauza principală a problemei. Să privim acest  lucru într-o situație în League of Legends

 

Problema: Lee Sin ți-a furat baronul.

Soluție temporară: Ban Lee Sin.

  •  LAGUE OF LEGENDS TE ÎNVAȚĂ SĂ AI RĂBDARE

      Munca este deseori descrisă ca a fi plictisitoare. În timpul anului 2004, o treime dintre britanici au pretins că se plictisesc aproape zilnic în locurile de muncă. În ciuda opiniei populare, plictiseala nu se întâmplă pentru că nu faceți nimic. Aici răbdarea este o trăsătură valoroasă. Există mai multe roluri în League of Legends de care are nevoie un meci, dar să ne concentrăm doar pe una, ADC. Adc-ul este obsinuit să farmeze 20 de minute înainte de a putea face ceva (de multe ori ai nevoie să ajungi la 2 iteme). Această fază de laning phase poate fi obositoare și plictisitoare pentru unii jucători, dar știu că vor ajunge destul de curând la participarea în team fight-uri unde își pot căra echipa spre victorie. Această emoție fată de lupta în echipă este ceea ce îi impiedică pe acești jucători să renunțe.

  • GAMING-UL TE ÎNVAȚĂ SĂ FI RESPONSABIL

  În timpul champion select-ului, vi se dă unul din cele 5 roluri disponibile. Dacă aveți noroc, puteți obține poziția dvs. principală, dar acest lucru nu este întotdeauna cazul. Odată ce ți-ai văzut rolul, acum este important să îți asumi responsabilitatea care vine cu poziția aleasă. Procesul de mai sus descriere, de asemenea, perfect lumea muncii. Ce se întâmplă dacă nu îți îndeplinești rolul în mod corespunzător? Vei pierde. Uneori, va trebui să vă ocupați de stivuitorul de raft pentru a deveni proprietarul afacerii pe care doriți să o aveți. Dacă joci suport un joc și îți îndeplinești rolul în mod corect, vei avansa în rank și poate că jocul următor o să primești rolul pe care vrei să-l ai. 

  • ÎNVEȚI SĂ AI DE-A FACE CU OAMENI DIFICILI

  Într-un studiu recent, aproximativ jumătate dintre muncitori admit că nu le plac colegii de muncă. Nu este bine pentru sănătatea ta sau pentru munca ta să faci flame în mod regulat. Acesta este locul unde League of Legends poate ajuta. Este un eveniment rar obținerea unui joc fără flame. League of Legends oferă jucătorilor posibilitatea de a da mute celorlalte persoane. În ciuda acestui fapt, cei mai mulți jucători se vor răzbuna făcând mai mult flame, provocând o situație incontrolabilă de abuz  –  de obicei se termină cu o predare în minutul 15 și un jucător care merge AFK. Dacă încercați să ameliorați situația, deveniți lider și asigurați-vă că colegii dvs. colaborează impreună.

  • TE ÎNVAȚĂ SĂ IEI INIȚIATIVĂ

  Toți am avut acele meciuri de 60 de minute, în care toată lumea se concentrează. Următorul team fight este decisiv, dar ambele echipe joacă safe și sunt nesigure de ce trebuie să facă. Aș putea da flash și taunt cu Shen pentru a câștiga meciul? Sau poate să dau teleport-ul și să fac backdoor?
 Inițiativa este o mare abilitate, iar League of Legends cu siguranță te învață cum să o dobândești. Pierderea unui meci de 70 de minute din cauza unui pas greșit este o modalitate excelentă de a învăța acest lucru. Pentru un non-gamer care nu a invătat incă această lecție, ar putea să-și asume un risc pe care l-ar putea costa slujba. Pentru un jucător? Ei bine, ei știu să nu ia acel risc.