Lucruri pe care nu trebuie să le faci în League of Legends

by
 1.   Atragi atenția asupra faptului că nu s-a dat enemy missing. Imaginează-ți, joci un campion, ai 40% viață, spell-urile pe CD, dar cu toate astea push-ezi linia fără a vedea inamicii pe mapă. Faptul că tu stai și scrii pe chat renumitul “Ss?” nu ajută la câștigarea sau la îmbunătățirea stilului tău de joc. Fii mai atent la hartă și ia deciziile în măsură de posibilități. 
 2.  Vorbitul cu inamicii după ce ai murit. Ce scrii după ce mori? Un “lol” sau insulți pe cineva într-un mod ironic mai mult sau mai puțin grav. De ce faci asta? Este un mecanism simplu de auto-apărare psihic. Procedând astfel, încercați să ameliorați impactul propriei greșeli.
 3.  Folosirea cuvântului “lucker”. Cineva cu 40hp fuge de tine, iar tu îi faci dive și mori. Pe de altă parte, acest argument este folosit în general de persoanele neexperimentate. Un jucător cu experiență ar știi când trebuie făcut un dive în așa fel încât el să iasă pe plus.
 4.  Folosirea “?”, “lol”, “wtf”. Cineva din echipa ta este gank-at de 3 inamici și moare, înstinctul tău este de a scrie “wtf???“. Acum este momentul să te gândești de două ori înainte de a scrie asta.
   În primul rând, tot ce faci este să tilt-ezi persoana respectivă, rezultatul fiind pierderea meciului.
   În al doilea rând, întrebați ceva numai dacă nu știți răspunsul și așteptați, de fapt, pe cineva să răspundă.
 5.   Ignorarea echipei. Dacă cineva vă întreabă ceva, răspundeți cu “da” sau “nu” deoarece este foarte importantă comunicarea cu echipa. Ignorarea echipei poate duce la pierderea meciului, plus că nu e așa de greu să răspunzi la niște întrebări sau chiar să iei în considerare anumite sfaturi ale echipei.
 6.  Devenirea unui “”grammar police””. Cineva îți spune într-un mod greșit gramatical anumite lucruri, răspunsul tău este “Nice English“. Câștigi argumentul cu asta? Desigur, cunoașterea unei limbi este benefică, dar nu este legată de performanța din joc.
 7.   Amenințarea altor jucători cu “report-ul”. Nu-ți place ceva la unul dintre coechipierii tăi, cum ar fi faptul că nu te lasă să le invadezi linia. Primul lucru pe care-l zici este “report noob“. Chiar crezi că Riot o să baneze fiecare jucător care nu a făcut ce ai cerut?
 8.  Nu muta contul prietenilor, rudelor sau a necunoscutiilor pe altă regiune. Trebuie să realizezi că ăsta e doar un joc și nu trebuie să distrugi prietenii și să dobândești ură față de o persoană. Un joc trebuie să rămână disctractiv, indiferent de relația pe care o ai cu cei din jur.