Jocuri care îți pot îmbunătăți performanța în League of Legends

by

  Multe persoane se pot plictisi jucând doar un singur joc, iată câteva jocuri care-ți vor îmbunătăți performanța în League of Legends:

1.OSU

 

  Deși unele persoane ar putea spune că OSU este mai mult un joc de memorare, nu-i ascultați. Este un joc care necesită o imbunătătire constantă a reflexului dvs. Prin OSU vă puteți îmbunătăți mecanicile, mai ales când vine vorba de rolul de ADC sau altele asemănătoare. 

 

 

2.Counter Strike

 

 

Counter Strike vă va imbunătăti precizia și incisivitatea și asta ar putea să vă ajute în toate situațiile, cum ar fi să dați last hit atât pe minioni cât și pe inamici sau să scăpati din cele mai grele situații.

 

 

 

3.Hearthstone

 

  Hearthstone, ca orice alt joc bazat adesea pe RNG, ar trebui să fie capabil să îmbunătățească abilitățile dvs. În timp ce s-ar putea să nu funcționeze pentru toată lumea, Hearthstone, te forțează literalmente să accepți pierderi și arată cât de des ești vinovat de pierderea unui meci. Comunitatea este, de asemenea, un pic mai prietenoasă, lucru care contribuie la schimbarea dvs. ca jucător.

 

4.World of Warcraft

 

  World of Warcraft este un joc care te forțează să înveți ce înseamnă T E A M P L A Y. Tu literalmente nu poți obține nimic fără coechipieri. Singurul mod PvP cu adevarat competitiv este 3vs3 arenaÎnvățarea de a juca ca o echipă este o sarcină grea, iar acest joc evidențiază cel mai bine acest lucru.

 

 

   Acestea sunt doar câteva dintre jocurile care v-ar putea ajuta să vă îmbunătățiți stilul de joc în League of Legends și să vă atingeți scopul de a urca în divizia visată.