How To Deal With Flamers

by

  League of Legends este o comunitate cunoscută și ca o comunitate plină de flame. Aproape fiecare joc are un flamer, indiferent de MMR. Una dintre cele mai frecvente întrebări pe forumul League of Legends este cum să ne ocupăm de flame.Este ușor de tiltat abuzul lor și poate distruge distracția, așa că am decis să abordăm această problemă. Articolul nostru scurt despre combaterea flame-ului nu numai că vă va ajuta să faceți față, ci și vă va ajuta să deveniți un jucător mai bun din comentariile lor.

 Da – O să vă îmbunătăți chiar și de la comentarii cum ar fi:

“My team is so bad they can’t even win a surrender vote”

“F*** you Jarvan, 0 f***ing gank, 0 nothing”

“Fact is I bukkake your dad”

“I’m gonna report this bastard Fizz and I’m done play 4v5 f***ing CANCERS”

Acum nu vă faceți griji, știu exact la ce vă gândiți- “Dar ce pot învăța din aceste comentarii?”

  Pentru a evita tilt-ul, este important să înveți cum să tratezi în mod corect flame-ul în League of Legends, deși acest sfat ar putea funcționa în orice alt joc online.

1. /mutefull all

  Dacă primiți flame există trei rezultate posibile.

  În primul rândați putea înțelege motivul pentru care vi se face flame,  înțelegeți frustrarea jucătorilor și concentrați-vă la meci.

  În al doilea rând, este posibil să nu înțelegeți raționamentul din spatele flame-ului, deoarece nu jucați la fel de rău ca și ei, ar putea avea chiar și un scor mai rău decât tine!

Cea de-a treia și ultima posibilitate este că vă înfruntă într-o limbă pe care nu o vorbiți, deci nu aveți absolut nicio idee despre ce se întâmplă.

 În concluzie niciodată nu veți beneficia de încercarea de a raționa cu persoana care vă face flame. Ei sunt cel mai probabil furiosi, ceea ce face ca punctele lor să fie exagerate. Oamenii furioși nu gândesc rațional și doresc pur și simplu să-și elibereze furia pe cea mai ușoară țintă. Dacă ați făcut ceva ce nu le convine, acea țintă ești tu.

 

2.Acceptați și realizați că aceste critici se vor întâmpla mereu

 

  Cel mai răspândit răspuns la “modul de abordare a flame-ului” este pur și simplu ignorarea acestora. Un lucru important este să conștientizăm că, indiferent de performanța pe care o faceți sau de câte jocuri câștigați acolo, vor fi întotdeauna flameri. Este un fapt trist al internetului că, datorită anonimatului și lipsei de interacțiune persoanală, este foarte ușor să spunem niște lucruri oribile.

 

 

3.Alegeți comentariile utile și învățați din ele

  Să presupunem că ești partea superioară a echipei tale cu cel mai mare farm și cele mai multe kill-uri și totuși încă mai ești flamat pentru că ai pierdut jocul. Poate pentru alegerea itemelor sau pentru anumite decizii în joc ai ajuns sa fi flamat. Dacă cineva te flamează pentru o decizie pe care ai făcut-o, atunci ar putea avea de fapt un punct de vedere concret.
 Ignorați abuzul din propoziția lor și gândiți-vă la mesajul de bază. Este într-adevăr cel mai bun element pe care l-ați fi putut cumpăra în acea situație?

 

4.‘Flame’ yourself

  Ar trebui să începi să critici propriul stil de joc chiar și atunci când câștigi. Acest lucru vă va asigura că nu faceți aceeași greșeală de două ori. De asemenea, vă puteți da seama că cuvintele pe care oamenii le spun vă pot fi spuse de către voi și totuși nu vă simțiți ca și cum ar însemna ceva atunci când faceți asta. Dacă doriți să știți cum să faceți față flame-ului, atunci ar trebui să deveniți un flamer (dar numai pentru voi). Acest lucru vă va ajuta să vă construiți o toleranță față de abuzul verbal pe care vi l-au dat.