Cum sa te imbunatatesti! Calea spre perfectiune …

by

Salut!

 

Sunt un editor nou pe site-ul Teemo.Ro, multi ma cunoasteti sub nickul de Chevalier, unii ma cunoasteti ca Laurian, Laur sau Filip. Ma joc League of Legends inca din Beta, in absolut toate sezoanele de League of Legends am avut cel mai mare elo sau divizie posibila mai putin in sezonul 5 in care m-am lasat de League of Legends din cauza ca m-am plictisit de joc, un sezon mai tarziu hop! uite-ma aici, m-am reapucat de League of Legends si sper sa reintru in competitiv intr-o luna sau doua.

Acum va intreb, nu vi se pare ciudat ca am aproximat ca imi pot reveni intr-o luna sau doua dupa 1 sezon pauza? Asta e pentru ca stiu ce sa fac ca sa imi revin, voi stiti ce trebuie sa faceti? Nu? Hai sa va ajut un pic ca sa intelegeti ce anume trebuie sa faceti ca sa ajungeti in top. Secretul nu consta in 2-3 tips sau build paths pe champs, secretul succesului se afla in capul nostru, mai exact in felul in care gandim, o schimbare radicala a modului de gandire iti poate afecta viata intr-un fel pozitiv.

 

Primul pas

Primul si primul lucru care trebuie sa-l faceti este sa reluati toata teoria jocului. Incepeti de aici. Luati fiecare erou in parte si tociti fiecare ratie si invatati ce anume face fiecare abilitate, absolut toate, nu pierdeti nici macar una singura, si repetati in fiecare zi pana cand le tineti minte, la ce va ajuta? Pai, daca esti jucator de mid la fel ca mine, precizia este cheia, daca cunosti daunele inamicului si pe ale tale exact sau macar cu aproximatie poti face niste playuri mai curajoase si vei juca mai bine in totalitate, eventual nu va mai fi nevoie sa tii minte acele ratii sau ce fac abiliatile ci le vei simti efectiv, vei intelege cand ajungi acolo.

 

Between the lines

Eu sunt avocatul perfectiunii, dar perfectiunea nu poate fi obtinuta, perfectiunea nu este o stare, este o cale. Ca sa intelegeti filozofia, un om poate fi pe calea perfectiunii, insa perfectiunea nu poate fi niciodata obtinuta deoarece calea spre perfectiune reprezinta un razboi nesfarsit al autoanalizei si iertarii de sine iar perfectiunea este rezultatul acestei cai. Oamenii fac greseli, asta pentru ca sunt oameni si nu masinarii programate sa execute totul fara nici o greseala, din cauza asta, te rog! gaseste puterea sa te ierti, nu pentru ca ai gresit, ci pentru ca esti facut ca sa gresesti, daca nu am gresi atunci nu am invata absolut nimic!

Un om care nu a gresit o singura data in viata lui nu a incercat nimic nou, asa ca mandreste-te cu fiecare greseala pe care o faci.

 

Al doilea pas

PERSISTÉNȚĂ s. f. Acțiunea sau faptul de a persista; caracterul a ceea ce este persistent; însușirea de a fi persistent.

Ai castigat? Ai pierdut? Aceste lucruri nu mai conteaza pentru tine, intra in joc si joaca-te de parca o sa mai traiesti o infinitate de ani, intelege ca orice ai face tu o sa ajungi in top daca esti persistent, apa roade piatra in timp, be like water.

Acum in cat timp ajungi in top depinde de ‘tine’, o sa ajungi acolo, fie in 3 luni, fie in 2 ani, nu te descuraja pentru ca ar fi o insulta fata de tine si timpul care l-ai dedicat acestul lucru, nu iti bate joc de tine.

 

Al treilea pas

Nu juca des League of Legends, ai auzit corect, NU SPAMA JOCUL. Joaca-l din 2 in 2 zile daca poti iar in ziua aceea libera poti face orice altceva sau daca chiar trebuie sa joci League of Legends atunci iti sugerez sa joci nu mai mult de 1-2 jocuri, o sa observi imediat doua lucruri dupa ziua pauza:

  1. Joci mai bine, esti mai consistent.
  2. Ai o viziune mai larga asupra jocului si esti mai constient de ceea ce se intampla in jurul tau.
  3. Esti mai relaxat.

STRESUL ESTE REAL, NU IL IGNORA PENTRU CA TE VA AFECTA MAI DEVREME SAU MAI TARZIU SUB URMATOARELE FORME:

  1. Anxietate.
  2. Atacuri de panica.
  3. Paranoia.

Eu sunt exemplul viu al acestui fapt.

 

Al patrulea si ultimul pas

Incearca sa nu te vezi ca o persoana fizica, ca “tine”, incearca sa iti imaginezi povestea unui om cu acelasi nume ca al tau, care se afla in acelasi loc ca tine si care face exact acelasi lucru care il faci in momentul acela, incearca sa te vezi de sus, din a 3-a perspectiva, tu nu esti acea persoana. Detaseaza-te de persoana ta complet cand joci League of Legends.

Cauta un mod pentru a te motiva, cum te simti bine? Cand se uita cineva la tine? Cand faci ceva pentru altcineva? Cand stii ca joci contra cineva mai bun decat tine? Eu personal ma simt motivat sa joc cand cineva se uita la mine si cand fac ceva anume pentru altcineva. Incearca sa te manageriezi singur cu gandire critica.

 

Be like water, my friend!

 

__________________________________________________

Fac stream din 2 in 2 zile de la ora 19:00 pana la ora 00:00 sau 01:00.

In ziua pauza fac un kill compilation al meciurilor pe care le-am jucat in ziua anterioara.

www.hitbox.tv/Chevalier

Divizia curenta: Diamond III.