Detalii despre noul campion Vanguard!

by

  Au apărut noi detalii despre noul campion Vanguard care se îndreaptă spre Summoner’s Rift în League of Legends.
  Sigur a fost o vară uimitoare pană acum în League of Legends. De la toți noii campioni, rework-uri și caracteristici adăugate în joc, dezvoltatorii depun toate eforturile pentru a se asigura că jocul continuă să fie distractiv și bine echilibrat privind fiecare aspect. Vorbind despre noii campioni, au apărut detalii despre ceea ce pare a fi un nou campion Vanguard care a venit din Freljord. Pentru cei care-l au ca main pe Braum, mai mult decât probabil, acest nou campion va fi fie legat de el, fie chiar un posibil rival.

  Într-un articol scris de Tanner Dedmon de la ComicBook.com, el a confirmat prin intermediul dezvoltatorului Reav3 despre direcția în care League of Legends a vrut să intre cu acest nou campion Vanguard. Uitați-vă la ceea ce a spus mai jos:

“Una dintre trăsăturile cheie ale unui Vanguard este că pot alege când și unde să înceapă o luptă”, a spus Reav3 în anunțul său. “Având în vedere acest lucru, am vrut ca noul campion Vanguard să fie un playmaker care să facă inamicii să joace după proprile lui reguli. De asemenea, am dorit într-adevăr să facem un campion foarte auto-dependent” 

  O altă notă interesantă în articolul lui Dedmon este că Reav3 a dat de asemenea o sugestie că acest nou campion va încălzi lucrurile mai devreme decât mai târziu. Desigur, este vorba doar de speculații, dar ar fi interesant dacă asta ar înseamna că este un rival al lui Braum care folosește abilitățile de foc împotriva opoziției. În orice caz, va fi minunat să vedem cum arată produsul final.

 Acest nou campion ar putea fi clasat foarte bine pe rolul de support, considerând că Vanguards tind să aducă anumite abilități unui meci care intră într-un astfel de rol. De la stunuri, scuturi și heal-uri, ar fi minunat să avem un campion pe bază de foc, care să exceleze într-un rol de sprijin în banda inferioară.