Designerul campionului Yasuo va crea urmatorul campion din LoL

by

  Următorul campion al Ligii va fi proiectat de Bradford “CertainlyT” Wenban, un designer cu o istorie lungă în League of Legends. În timp ce campionii și rework-urile sunt lucrate de echipe considerabile care abordează diferite domenii, cum ar fi arta, lore și gameplay-ul, Riot Reav3 a confirmat faptul că CertainlyT este principalul Rioter care lucrează la următorul campion.

 “Evident, există o echipă imensă care contribuie cu toții la noii campioni și VGU-uri”, a scris Reav3 într-un răspuns la o întrebare despre comisiile Ligii. “Acestea fiind spuse, principalul designer al noului campion este CertainlyT.”

  Dacă nu sunteți familiarizați cu lucrarile trecute ale lui CertainlyT, designerul este responsabil pentru crearea lui Darius, Thresh, Zyra, Yasuo și Kalista.

 

  Dacă aruncăm o privire la ceea ce a realizat CertainlyT, este incontestabil faptul că designerul are câteva idei interesante când vine vorba de campioni. De la colectarea sufletelor, la controlul dragonilor, pană la controversatul Yasuo, fiecare dintre campionii lui CertainlyT au strălucit și au avut mult succes în Ligă

  Pe lângă confirmarea următorului designer al campionului, Reav3 a elaborat, de asemenea, cine va fi responsabil de viitoarele actualizări.  Actualizarea lui Swain va fi efectuată de 20thCenturyFaux, dar după aceea SolCrushed va lucra la reprocesarea următorului campion. SolCrushed este designer-ul care se ocupă de rework-urile lui Yorick și Galio

  Propunerile și actualizările campionilor vor fi alternate, așa că, odată cu lansarea recentă a lui Ornn, va fi o cale lungă până când jucătorii Ligii să vadă noul proiect al lui CertainlyT pe Rift.