Cum să rezolvi problemele cu lag-ul ?

by

  Dacă ați jucat League of Legends destul de mult timp, probabil că ați experimentat problema “lag-ului“. Înainte de a rezolva problemele cu lag-ul, trebuie să vedem mai întâi ce înseamnă acest lucru. 

  • Ce este lag-ul?  

 

 Lag-ul din League of Legends vine în mai multe forme, dar poate fi împărțită în două categorii principale, decalaj PC și decalaj la internet. Lag-ul PC-ului este tipul de întârziere în care jocul se blochează la fiecare câteva secunde. Dacă primiți acest tip de întârziere, atunci există șanse să apară probleme grave la computer și nici nu aveți suficientă memorie RAM, o placă grafică deteriorată sau doar un computer vechi în general pot cauza astfel de probleme. Cea mai simplă soluție pentru acest lucru este să cumpărați sau să actualizați PC-ul.

  Celălalt tip de decalaj este cunoscut ca o întârziere a internetului și este de departe cea mai frecventă problemă. Când vorbim despre întârziere la internet, vorbim în mod special despre ping-ul ridicat în joc. Acest lucru se poate întâmpla din mai multe motive. Poate că altcineva din rețea utilizează internetul sau poate că cablul dvs. de internet a fost deteriorat.

  •  Cum să rezolvi problemele cu lag-ul

  Iată câțiva pași simpli în ceea ce privește modul în care puteți opri lag-ul:

1.Stop downloads

 

Cel mai important motiv pentru care jucătorii se confruntă cu lag-ul în League of Legends se datorează descărcării unor fișiere în timpul jocului. Înainte de a vă alătura vreunui joc, asigurați-vă că ați oprit complet descărcarea de orice fel, cum ar fi torrents, muzică sau filmeDe asemenea, este important să dezactivați toate actualizările automate care ar putea porni în timp ce vă aflați în joc. Acestea pot fi lucruri precum software anti-virus, alți clienți de jocuri, cum ar fi Steam, Origin și Battlenet.

 

2.Modificarea internetului

 

Nu toate conexiunile la internet sunt aceleași și unele sunt mai bune decât altele. În lumea conexiunilor la internet, cele două tipuri principale sunt cuprul și fibra. Cuprul de internet folosește cabluri telefonice care sunt împărțite cu telefoanele și merg direct la casa ta. Beneficiile cuprului sunt că ele sunt mult mai ieftine și deja instalate în aproape fiecare casă. Dezavantajele sunt totuși că nu sunt atât de bune și pot provoca probleme. Spre deosebire de firele de cupru, fibrele folosesc cabluri de fibră optică mici care trimit lumină în jos. În loc să folosească vibrații cum ar fi cuprul, lumina poate călători mult mai rapid și mai mult, prin urmare, ping mai mic și mai puțin lag! Dacă aveți internet de fibră optică și încă aveți o întârziere, atunci există șanse ca altceva să provoace problema.

 

3.Modificarea Hardware-ului

 

Conexiunea dvs. la internet va fi la fel de bună ca și hardware-ul dvs. Primul lucru pe care trebuie să-l verificați este că modemul și router-ul sunt actualizate. Noile modemuri și routere vor putea suporta până la 1000 mb, care ar trebui să fie suficiente pentru oricine! Aceste modemuri și routere noi au și caracteristici speciale, care permit utilizatorilor să prioritizeze traficul de Internet important în rețeaua lor. Acest lucru înseamnă că, dacă partajați internetul cu familia dvs., puteți să vă prioritizați cu ușurință traficul de jocuri în raport cu traficul obișnuit pe YouTube. Dacă aveți deja un nou modem / router sau doriți să cumpărați unul nou, asigurați-vă că este activată opțiunea de calitate a serviciului (QoS). Urmând instrucțiunile din manual, veți putea să prioritizați traficul pe calculator și jocurile pentru a vă asigura că obțineți cea mai mare parte a conexiunii. Orice rămășițe vor fi folosite de alții în rețea, ceea ce este exact ceea ce doriți!

 

4.Utilizați un VPN 

 

În funcție de locul în care jucați din lume, este posibil să aveți un ping și un lag în mod normal. Distanța dvs. de la servere și calitatea conexiunilor la internet care conduc la casa dvs. sunt susceptibile de a fi motivul pentru ping-ul dvs. ridicat. Utilizând un VPN de jocuri ar trebui să puteți îmbunătăți semnificativ ping-ulUn VPN reprezintă o rețea privată virtuală și este o conexiune specială la internet care este, în principiu, o linie directă către serverul de jocuri. Cu capacitatea de a vă îmbunătăți ping-ul cu până la 55%, Killping oferă un excelent serviciu VPN pentru jocuri.

 

 

.