Cum să găsești campionul perfect pentru tine

by

  Înainte ca oricare jucător să devină bun la League of Legends, toți au început de undeva. Indiferent dacă au intrat în joc deoarece toți prietenii lor joacă sau au văzut cât de competitiv poate fi în Summoner’s Rift, toată lumea a avut o decizie dificilă de luat atunci când au decis cine va fi principalul lor campion. Indiferent dacă vă place un kit de campion sau diferite skin-uri, este important să găsiți un campion principal pentru fiecare rol pe care intenționați să-l aveți. Fără alte cuvinte, iată primele trei sfaturi pentru găsirea campionului potrivit după ce v-ați decis cele două roluri preferate în League of Legends.

 1. Joacă exclusiv cu campionul tău

Până acum, ți-ai ales cele două roluri principale, ai o listă cu mai mulți campioni și a venit timpul să alegi doar unul. Odată ce ați selectat campionul principal, este timpul să îl jucați aproape exclusiv de fiecare dată. Nu faceți excepții de la această regulă, cu cât jucați mai mult campionul principal, cu atât de mult vă veți imbunătăți nivelul de joc în timp. Găsirea campionului potrivit în League of Legends necesită ceva timp, dar în cele din urmă, veți avea mai mult decât probabil un campion pe placul dvs.

2. Practici cu o rotație a trei campioni pentru 25 de meciuri

  Până acum, aveți cel puțin doi sau trei campioni aleși. Acum este timpul să vedem ce pot face acolo unde e cel mai important, în Summoner’s Rift. Recomand să luați fiecare campion pe care doriți să-l jucați în aproximativ 10 meciuri împotriva boților, pe dificultatea intermediară pentru a vedea cum este kit-ul lor. În mod ideal trebuie să jucați cu fiecare campion din listă, până când veți restrânge lista la 2-3 campioni. 25 de meciuri sau mai multe sunt esențiale pentru a învăța un campion. În acest fel, nu numai că veți știi cum să vă ocupați de rolul dvs., dar veți știi și cum să jucați în mod efectiv caracterul dvs.

3. Găsește stilul tău specific de joc

 Îți place să joci tank pe top lane? Îți place să ajuți echipa cu gank-uri ca și junlgă? Sau mai presus de toate astea, vă place să ajutați echipa ca și support? Este important să găsiți campionul preferat ca să puteți adopta stilul specific de joc. Folosirea rotației săptămânale este o opțiune bună pentru cei care vor să încerce roluri și campioni noi.

 Odată ce ați găsit stilul vostru specific de joc, rolul și campionii preferați, este

timpul să urcați cât mai sus.