Cum să câștigi un meci 4v5

by

  O problemă veche în League of Legends sunt meciurile 4v5Acestea pot fi foarte tiltante și se pot întâmpla dintr-o multitudine de motive. Coechipierul dvs. de echipă are probleme cu internetul său, nu-l lasă să se reîntoarcă la joc sau cineva care pleacă intenționat după ce și-a pierdut linia. După cum știm cu toții, League of Legends este un joc bazat pe echipă și fiecare rol este important. Dacă sunteți hotărât sau aveți suficient skill pentru a compensa lipsa unui jucător cu care se confruntă echipa dumneavoastră, nimic nu este imposibil. Deci, iată câteva sfaturi care vă spun cum puteți câștiga situații aparent neviabile în 4v5.

 

 1. Nu-ți pierde speranța în early

 Singurul mod în care veți câștiga acest meci este dacă fiecare membru al echipei crede cu tărie că este posibil să câștige. Dacă chiar și un jucător își pierde speranța, va afecta întreaga echipă și din moment ce suntem deja cu un om în minus, avem nevoie ca toată echipa să-și atingă întregul potențial. Misiunea ta este să te asiguri că coechipierii tăi vor rămane motivați dacă vrei să câștigi. 

” Efortul își arată roadele după ce o persoană refuză să se oprească ” – Napoleon Hill

 

2. Gândește-te la un plan prin care poți câștiga 

 În teorie, cea mai bună linie de a pierde un om, ar fi  bot lane-ulDacă pierdeți fie suportul, fie AD Carry-ul ar însemna că jucătorul rămas de pe bot va fi capabil să țină linia jucând pasiv. Un pic de defend și babysitting-ul nu ar face mult rău. Cel mai important lucru este să încercați să nu murițiDacă mori, pierzi xp, gold, turnul, controlul hărții. Defend în turn sau renunțați la el dacă într-adevăr trebuie, doar NU MURIȚI

 Pentru linia de top și mid, acestea nu trebuie lăsate niciodată deschise. Acest lucru este extrem de important deoarece, dacă renunți la prea mult farm sau prea multe turnuri, îi dați echipei inamice un avantaj imens de gold și de control al hărții.

3. Ajutați cât mai mult carry-ul pentru a se feeda

 Este de la sine înțeles că, chiar dacă ați pierdut un membru al echipei, trebuie să utilizați oricare oportunitate pentru a putea câștiga. Trebuie să aveți încredere în carry și să rămâneți în viață cât mai mult posibil. Dă-le spațiu la farmat și încearcă să le lași cât mai multe kill-uri.

 

 

 

4. Termină jocul cât mai repede posibil

  Indiferent de modul în care este feedat carry-ul, sau dacă dominați cumva echipa adversă chiar și ca 4v5, cu cât joci mai mult, cu atât mai puternici vor deveni adversarii. Au un jucător în plus față de tine, ceea ce inseamnă, de asemenea, mai mult dmg. Chiar dacă aceștia pierd acum, tot ceea ce au nevoie este o luptă bună în echipă sau mai mult farm pentru ca aceștia să se intoarcă în joc. Nu vă bucurați dacă câștigați, terminați jocul cât mai curând posibil. Este întotdeauna cel mai bine să încheiați jocul în orice caz, dar nu forțați dacă nu se poate întâmpla.

5. Nu uita niciodată #remake #4v5

 Desigur, cu opțiunea nouă /remake, veți putea vota  să renunțați la aceste jocuri de 4v5Dacă reușiți să câștigați un 4v5, este o mare realizare.

 Mult noroc la câștigarea jocurilor 4v5.