Cei mai frustranți campioni din League of Legends

by
  •   Cu toții avem acele meciuri în care jucăm împotriva celor mai frustranți campioni, iată lista mea de 5 cei mai frustranți campioni:

 #5. ZILEAN-THE CHRONOKEEPER

 Ce ar putea fi mai frustrant decât un campion care poate arunca bombe pe tine și pe aliații tăi?  Treceți peste Ziggs – Există un nou bombardier în oraș.

  Zilean este unul dintre campionii cei mai frustranți. Când adăugați faptul că el poate să ofere lvl bonus, guardian angel, viteză/slow și stun, nu e de mirare că el este unul dintre campionii cei mai frustranți din League of Legends.

#4. SINGED – THE MAD CHEMIST

 

 Conceptul din spatele lui Singed este unul relativ simplu – farmează minionii alergând în cercuri până când gazul o să-i omoare. Dacă te apropii prea mult, te aruncă în partea dreaptă a benzii și trebuie să treci prin lipiciul lui pentru a te întoarce la turnul tău, pierzând jumătate din viață .

 Cu siguranță Singed își merită locul în această lista fiind unul dintre cei mai frustranți campioni din joc. 

 

 

 

 

#3. NUNU – THE YETI RIDER

  Când jucați împotriva unui jungler ca Nunu, nu este de mirare dacă rămâneți în urmă. Dacă reustiti să-l găsiți el o să alerge aruncând cu mingi de gheață care vă încetinesc. Pentru a face lucrurile să se inrăutătească, el are o ultimata care nu este vizibilă în locurile în care inamicii nu au viziune, fiind și una dintre cele mai mari abilităti AP de scalare din joc.

După ce Ryze a primit rework-ul, Nunu a devenit și mai enervant, acest videoclip explică de ce: 

#2. SORAKA – THE STARCHILD

  

  Acest campion face o operațiune imposibilă de trade. Chiar dacă ați bătut inamicul pe lane, Soraka o să-l aducă la viața inițială. Datorită ultimatei, Soraka poate avea grijă de toți coechipierii ei. Dacă te gândești să omori un adversar care are o Soraka în echipă cu lvl 6 și ult up, trebuie să te gândești de două ori înainte de a începe bătălia. Pentru a evita tilt-ul nu voi include un videoclip cu acest campion. Se zice că există o Soraka în aproape fiecare meci câștigat. 

 

 

#1. TAM KENCH – THE RIVER KING

  • Tahm Kench este campionul final al listei League of Legends troll.’

 

Începe meciul cu o viață incredibil de mare care este dublată prin abilitatea lui (e). El poate să-și mănance aliații să-i scoată din orice situație neplăcută sau te poate omorâ folosind doar limbă (q). Având o tonă de dmg el poate fi jucat atât de top lane cât și pe bot ca supp. Acest pește pisică cu o viață extrem de mare și damage pe măsură este pe departe cel mai frustrant campion din League of Legends