Campionii din meta nu-ți aduc mereu victoria

by

  Jucând campionii din meta, care sunt considerați cele mai puternice personaje la un moment dat, nu va fi întotdeauna egal cu succesul în League of Legends.

  Suntem frustrați de League of Legends pană în punctul în care ne intrebăm dacă campionii preferați din colecția noastră sunt suficienți de buni pentru a câștiga meciuri. Știi, campionii cu care ai început, fie când ai jucat pentru prima oară, fie ai încercat în rotația liberă a campionilor și ai simțit că se potrivesc perfect cu stilul tău de joc. Apoi decidem să aruncăm o privire la ce campioni se joacă în Esport sau pe site-urile cu ratele campionilor de câștig din League of Legends. Cumpărăm campionii noi care au o statistic o rată mare de câștig, dar apoi ne dăm seama că nu putem stăpânii kit-ul lor atât de bine și ne întoarcem la a deveni mai frustrați din cauza faptului că incă ne simțim dezavantajați.

  Din schema noastră reiese că nu mereu campionii care sunt momentan în meta sunt neapărat buni pentru noi. Doar pentru că un jucător profesionist sau majoritatea jucătorilor au succes folosind campionii specifici nu inseamnă că veți avea rezultate similare. Este întotdeauna cel mai bine să rămai cu tipul de joc pe care-l stăpânești. Fiecare poziție din League of Legends are un rol specific care trebuie executat dacă vrei să-ți faci partea în a căra echipa spre victorie.

 Nu contează ce se joacă în LCS sau ce campioni aleg cei mai de succes Summoneri, deoarece fiecare are propiul stil de joc pe care-l îmbunătățește în timp. Practica este perfectă și aceasta este esența a ceea ce înseamnă Liga Legendelor. Nu are nimic de-a face cu actualul META, deoarece dacă ești talentat, poți găsi succes cu orice campion.