Campionii care n-au ajuns niciodata pe summoner’s rift

by

  League of Legends este un joc de aproape 7 ani care a avut o mulțime de schimbări majore, inclusiv campioni noi și interesanți. Cu un ciclu lung de dezvoltare a campionilor, este inevitabil că unii campioni nu au reușit niciodată să treacă prin întregul proces și au ajuns să fie eliminați. Există mai multe motive pentru care campionii sunt eliminați. Uneori tema campionului nu se potrivește cu jocul și, uneori, există numeroase probleme legate de drepturile de autor care împiedică acest proces. Deși mulți dintre acești campioni nu au fost niciodată făcuți, un număr mare dintre ei au servit drept sursă de inspirație pentru campionii care se află astăzi în joc.

  •  Iată câțiva campioni anulați care nu au trecut niciodată în fază de dezvoltare:

1. AO SHIN

 

  De ani de zile, dacă ați menționat cuvântul “Dragon” în League of Legends, jucătorii ar presupune că vorbeați despre Drake sau Aurelion. Dar în 2013 cuvântul Dragon era pe limba tuturor pentru un alt motiv. În 2013 zvonul răspândit că Riot planifica elaborarea unui campion dragon, primul de acest gen din joc. Au fost multe speculații cu privire la numele și abilitățile campionului până când Riot a anunțat în cele din urmă că campionul “Ao Shin” a fost în curs de dezvoltare pe site-ul lor. Tema pentru noul Ao Shin a fost cea a apei și a vremii, ca un dragon furtună. Fanii au fost foarte entuziasmați când au auzit știrile și nu au putut aștepta să-l joace în joc. Odată cu trecerea anilor, fanii au devenit din ce în ce mai frustrați din cauza delay-ului și problemelor cu campionul. În cele din urmă, după aproape trei ani de dezvoltare, Ao Shin nu a ajuns niciodata pe summoner’s rift, dar în locul lui, un nou campion dragon numit Aurelion Sol a devenit succesorul său. Bazându-se pe o temă spațială, Sol a împărțit același concept de dragon, dar a avut o nouă temă pe care Riot a crezut că se potrivește mai bine cu jocul.

2. CEECEE

 

  Înapoi în 2015, CeeCee a fost prezentat la evenimentul PAX East ca un campion în curs de dezvoltare. Fostul artist de concept Michael “IronStylus” Maurino, dezvoltatorul de campioni populari precum Leona a desenat conceptul de artă și fanii au fost foarte entuziasmați. CeeCee a fost planificată inițial să fie lansată ca support în timpul fazei de dezvoltare inițială. Riot a vrut să facă un campion unic, care le-a oferit jucătorilor modalități diferite de a interacționa cu ADC lor, în loc să ofere doar buff-uri și healPentru CeeCee, conceptul principal pe care Riot dorea să-l exploreze a fost conceptul de scut și cum ar putea fi folosit pentru a proteja alți colegi de echipă. În loc să facă doar o versiune uzată a scutului, Riot a decis să facă un întreg campion dedicat doar conceptului de scutÎn cele din urmă Braum a ajuns să ia locul ei ca războinicul strălucit pe care-l iubim cu toții, Ceecee rămânând doar un campion care nu a ajuns niciodată pe summoner’s rift.

3. SETH – THE SAND MAGE 

 

  Inițial dezvoltat ca tank, zvonurile pentru noul mage de nisip au început să apară în jurul anului 2013. Conceptul de artă pentru Seth a fost prezentat pe Reddit, mulți jucători susținând că arta a fost falsă până când Riot a dezvăluit oficial câteva luni mai târziu. Ca și împărat egiptean și care controlează sclavi și muncitori, Riot a încercat să încorporeze această idee în campion. Din păcate, pentru Seth acest lucru însemna o redefinire completă, deși am obținut un mage de nisip în cele din urmă. Noul campion Azir i-a luat locul. Lansat la sfârșitul lui 2014, Azir a fost afectat de erori și erori la eliberarea lui.

 

 

4. IVAN – THE MAD BOMBER

 

  Uneori Riot are idei și modele strălucitoare pentru campioni care arată grozav pe hârtie. Problema apare atunci când aceștia încearcă să le încadreze în joc. Ivan the Mad Bomber este un exemplu excelent al modului în care un campion bine conceput nu a reușit să se potrivească în joc. Ivan a fost inițial conceput ca un expert în explozii nebune, care a petrecut ore întregi îngrijindu-și dinții, a făcut acest lucru pentru a le da victimelor un zâmbet vicios înainte de a se ridica în fum. O altă trăsătură a lui Ivan a fost că el purta o armură durabilă puternică pentru al proteja de orice exploziv. Singura problemă a fost că, de fapt, Ivan nu era deloc un campion durabil și era total opus. În loc să-i amelioreze sau să-l reproiecteze, l-au răzuit complet și au folosit conceptele pentru a crea 2 noi campioni. Primul campion care s-a născut a fost Ziggs, o versiune mai mică și mai sclipitoare a lui IvanCel de-al doilea campion a fost Nautilus care a folosit conceptele de armura, dar de data aceasta a avut un stil de joc tanky pentru a se potrivi. Ivan ar putea fi plecat pentru totdeauna, dar conceptele sale trăiesc prin intermediul a 2 campioni foarte diferiți.

5. OMEN

 

  Omen era o creatură demonică roșie, cu 4 picioare, cu un zâmbet sinistru și câțiva spini pe spate. În timp ce imaginile arătau spectaculoase, înfiorătore și demonice, Omen avea o mulțime de probleme de design pe care Riot nu le putea rezolva. Dezvoltarea lui Omen i-a implicat pe Brian “FeralPony” Feeney și Michael “IronStylus” Maurino. Ultimata lui Omen a fost conceput  printr-un stil de artilerie de tip Bullet Time (Miss Fortune), dar într-un cerc mai mic și o gamă mai mare. Principala problemă a fost că nimeni de la Riot nu era sigur dacă Omen ar fi fost un personaj de tip melee sau un DPS. Această lipsă de direcție și entuziasm pentru campion a determinat-o să rămână în dezvoltare pentru un timp. După un timp, Riot și-a dat seama că nu făcuseră niciun progres și trebuiau să-l elimine pe jumătate. Acest nou campion a ajuns sa fie Riven și a fost lansată la câteva săptămâni după eliminarea lui Omen din summoner’s rift.

 

6. URF – THE MANATEE

 

  Uneori, Riot încearcă să aibă anumite glume cu jucătorii, dar lucrurile se pot întoarce rapid. Urf Manatee a fost inițial conceput ca o glumă din aprilie 2010, cu Riot, eliberând lore-ul campionului și abilitățile intenționate. Cu atât de multe detalii despre campion a fost destul de greu să-l elimine. Sute de jucători au protestat pe forumurile League of Legends cerând ca Urf să fie eliberat și să fie adus pe summoner’s rift, dar Riot avea și alte idei. Ei au spus jucătorilor că, în timpul dezvoltării, Urf a fost ucis de Warwick și nu a existat nicio cale de a fi eliberat ca un campion. Astfel s-a conceput skinul Urf Warwick. Lansat la data de 1 aprilie, Urf Warwick a devenit un skin extrem de popular dupa ce a stabilit recordul pentru cel mai scump si cel mai ieftin skin disponibil. Inițial, skin-ul a fost lansat la 50RP, în momentul în care cel mai mai ieftin skin disponibil era de 390 RP, astfel că a rupt toate înregistrările anterioare. După prima săptămână, a crescut la 500 RP, ceea ce a pus-o undeva în jurul valorii inferioare în ceea ce privește prețul. În ultima zi a disponibilității sale prețul a fost mărit la 5000 RP, făcând-l cel mai scump skin vreodată. Deși Urf nu va fi niciodată transformat într-un campion, el trăiește în câteva skin-uri și opere de artă.


.