Cele mai bune aplicații pentru League of Legends

by

   League of Legends este atât de popular în zilele noastre, încât unii oameni doresc să-și verifice contul sau prietenii și când nu au acces la calculator în momentele respective. Există în prezent sute de aplicații pentru LoL, variind de la aplicații de messenger, la ghiduri și aplicații de știri care vă oferă cele mai recente actualizări despre joc. Iată câteva dintre cele mai bune aplicații despre League of Legends:

1.TWITCH.TV (IOS / ANDROID)

 

  Dacă nu sunteți familiarizați cu Twitch, el este cel mai mare site de jocuri streaming cu mii de fluxuri live pentru sute de jocuri diferite. Aplicația Twitch.tv vă permite să urmăriți fluxuri live și înregistrările video ale mai multor jucători de vârf și ale evenimentelor eSports. De asemenea, puteți interacționa cu streamer-ul folosind funcția de chat încorporată. Vă sugerăm să vă asigurați că ați activat serviciul Wi-Fi dacă intenționați să îl utilizați, deoarece vă poate folosi destul de repede toate datele!

 

 

2.LOL SUMO (IOS / ANDROID)

 

  Dacă v-ați dorit dintotdeauna antrenorul personal al League of Legends, LoL Sumo vă oferă o mulțime de informații și statistici care pot fi folosite în avantajul dvs. pentru a vă zdrobi adversarii în joc. LoL Sumo vă oferă informații esențiale despre colegii și adversarii voștri. Aplicația este folosită cel mai bine atunci când vă aflați într-un joc și aveți nevoie de câteva statistici utile pentru a vă ajuta să luați decizii. Aplicația este în prezent gratuită atât pe Android, cât și pe iOS, deci merită să încercați.

 

3.READY UP FOR LEAGUE OF LEGENDS (IOS / ANDROID)

  Similar cu LoL Sumo, Ready este o altă aplicație care vă oferă informații esențiale despre echipa și adversarii dvs. Una dintre cele mai bune caracteristici ale aplicației este analiza detaliată a istoricului meciurilor, care nu numai că vă oferă o listă a articolelor, dar și ordinea abilităților. Folosind această caracteristică, puteți vizualiza pe oricine dintr-un joc anterior și puteți salva comanda de construire și de calificare a elementelor pentru utilizare ulterioară.

 

 

4.LEAGUE OF LEGENDS FRIENDS (IOS / ANDROID)

 

  Această aplicație utilă vă permite să vă conectați la contul dvs. de LoL și să vorbiti cu prietenii în timp ce nu vă aflați la computer. Nu vă faceți griji, aplicația este oficială făcută de Riot, astfel încât nu există șanse ca contul dvs. să fie furat. Aplicația sincronizează toate conversațiile în tot ceea ce este instalat, astfel încât, dacă îl instalați pe tabletă și pe mobil, toate mesajele vor fi salvate. Riot a declarat că aplicația este destul de nouă și are deja planuri de a adăuga mai multe funcții noi în viitor. Aceasta este de departe cea mai bună aplicație de mesagerie disponibilă și cu atât mai mult cu cât aceasta este realizată de Riot.

 

5.OP.GG (IOS / ANDROID)

 
Fondată în 2012, OP.GG are în prezent peste 2 milioane de utilizatori la nivel mondial și are cea mai bună bază de date din industrie cu informații mai exacte decât orice alt site Web de statistici LoL. Aplicația oferă, de asemenea, o mulțime de informații despre eSporturi, cum ar fi orarele și fluxurile live ale tuturor evenimentelor majore, inclusiv playoff-urile regionale pentru fiecare regiune.