Actualizarea recompenselor pentru Challenger

by
  1.   Anul trecut, cei de la Riot au anunțat introducerea noilor recompense fizice pentru jucătorii și echipele care au ajuns în Challenger în sezonul ranked 2016.

  După câteva amânări, Riot se bucură să ne anunțe că au început să livreze jachetele în majoritatea regiunilor.

 

 

 

 

  Urmează și livrarea medalioanelor, așadar dacă nu ați primit medalionul în primul pachet în cursul următoarelor săptămâni îl veți primi.

 

 

 

 

  În timpul finalizarii jachetelor, cei de la Riot au avut destul timp cât să se gândească la recompense. Așadar au apelat la câțiva jucători de nivel înalt pentru a le cere părerea în legătură cu recompensele. Meteos, un jucător din America de Nord, a avut ideea de a adăuga noi efecte: ” Riot ar trebui să adauge în joc efecte speciale pentru cei din Challenger, de exemplu pentru animația de întoarcere în bază”

  Zis și făcut:

 Animația Challenger de întoarcere în bază va apărea în locul celei normale albastre, dar fără să înlocuiască rechemările afectate de buff-ul Baronului, va avea aceeași culoare albastră pe mini-hartă. O vor lansa în cadrul unui patch viitor, dar până atunci ne-au lăsat o avanpremieră. Acest efect îl veți putea obține dacă sunteți în categoria de Challenger în sezonul actual, categorie care se actualizează zilnic.

 Cei de la Riot speră că ambele categorii de jucători se vor bucura de noul update și o sa revină cu noi actualizări pe parcursul anului. Voi ce părere aveți despre noua animație?