4 sfaturi pentru a evita tilt-ul

by

   De la jucătorii profesioniști la jucătorii SoloQ, toată lumea se tiltează. Majoritatea jucătorilor au ajuns să accepte tilt-ul ca o parte naturală a jocului League of Legends. Pentru cei care nu știu, tilt-ul a fost inițial utilizat în terminologia de poker ca o stare mentală care a dus la frustrare și supraaglomerare. Indiferent dacă vrei să recunoști sau nu, am fost cu toții victima acelui “?” și a ping-urilor minuțioase. În funcție de cât de tiltat ai ajuns într-un joc, acestea te pot descuraja în lupta ta pentru victorie sau te pot face să dezinstalezi jocul. Iată 4 pași simpli pe care trebuie să-i urmezi pentru a evita tilt-ul data viitoare când joci League of Legends.

 1. Evită jucătorii toxici

  Primul sfat este simplu. Dacă sunteți într-un lobby în care echipa ta devine toxică și se face flame, trebuie doar să dai dodge. Într-un meci în care toți ceilalți își fac flame reciproc, meciul se transformă într-unul dramatic chiar înainte de a intra în Summoner’s Rift. Uneori e mai bine să dai dodge și să aștepți. O mulțime de oameni refuză să dea dodge când se întâmplă astfel de lucruri, dar așa veți împiedica o înfrângere oribilă cu o echipă care te va face să-ți rupi părul din cap. Și singura dvs. penalizare pentru dodge este -3LP și un timer de 5 minute. 
  2. Folosește noul /mutefull all

  Următorul sfat este pentru acei oameni care stau în lobby, oameni care nu știau că coechipierii lor vor fi toxici sau oameni care sunt la promo. De cele mai multe ori, acest lucru este cel mai probabil să se întâmple în timpul jocului. Dacă simți că echipa ta nu va transmite deloc informații utile,  poți să folosești comanda /mutefull all pentru a ignora toate mesajele echipei. Acest lucru va opri toate ping-urile pentru restul jocului. Deși aceste acțiuni par mici, ele vă pot ajuta să reușiți. Nu asta ne dorim cu toții?

3. Ia o pauză cand ai lose streak

Al treilea sfat este un sfat crucial pentru a vă asigura că nu vă tiltați. Asigurați-vă că faceți o pauză după pierderile dvs., indiferent dacă sunteți tiltat sau nu. Întreruperea după o lungă perioadă de pierdere este utilă în special pentru a evita astfel de lucruri. Mergeți la o plimbare, uitați-va la un film sau relaxarea pe canapeaua dvs. vă poate ajuta cu adevărat să reflectați asupra ultimului joc.”Ce aș fi putut face altfel?” este ceea ce ar trebui să vă întrebați în loc de “Nu mai am chef de jocul asta, îl dezinstalez“.
 
Amintiți-vă, există întotdeauna ceva ce ați greșit în timpul jocului, indiferent dacă vreți să îl recunoașteți sau nu.

4. Urmăriți jucătorii profesioniști

În cele din urmă, ultimul sfat este în principal pentru jucătorii care au decis să ia o pauză lungă și vor să urmărească acțiunile de pe Rift. În loc să intrați într-un alt joc și să repetați ciclul și să vă tiltati din nou, puteți să urmăriți meciurile din LCSConsider că aceste jocuri vă ajută să înțelegeți situația și nu numai că vă va plăcea să urmăriți jucători profesionișt, dar, fără îndoială, veți primi câteva sfaturi care vă pot ajuta în viitor.